1. Πνευματική ιδιοκτησία

Όλα τα περιεχόμενα του site (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματικής ιδιοκτησία της Forever Living Products και του aloelovesu.gr και προστατεύονται από την ελληνική και διεθνή νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια.

2. Προσωπικά δεδομένα

Τα προσωπικά σας δεδομένα που μας παρέχετε χρησιμοποιούνται από εμάς αποκλειστικά για να διεκπεραιώσουμε το αίτημα σας ή για να απαντήσουμε σε ερώτημά σας. Θεωρούμε τις αιτήσεις που συμπληρώνετε και την ηλεκτρονική αλληλογραφία που στέλνετε απόρρητη. Δεν μεταβιβάζουμε το περιεχόμενο αυτών παρά μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο αποδέκτη και στον νόμο, εφόσον αυτό μας ζητηθεί.
Το aloelovesu.gr δεν πουλά, δεν ενοικιάζει ή καθοιονδήποτε άλλο τρόπο παραχωρεί προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε τρίτους.
Παρ’ όλα αυτά, εάν μας δώσετε ψευδή ηλεκτρονική διεύθυνση ή προσπαθήσετε να πάρετε τη θέση κάποιου άλλου όταν στέλνετε πληροφορίες online, όλες οι πληροφορίες – καθώς επίσης και το IP address – θα αποτελούν μέρος οποιασδήποτε έρευνας.

3. Διανομή των προϊόντων

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της ελληνικής επικράτειας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει στην φόρμα ενδιαφέροντος αγοράς με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Υπεύθυνη για την τιμολόγηση και έκδοση σχετικών παραστατικών (Αποδείξεις Λιανικής, ή τιμολόγιο) και την αποστολή των προϊόντων σας είναι η Forever Living Products Greece Ltd. Τα έξοδα αποστολής καθορίζονται από την Forever Living Products Greece Ltd. Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται στο aloelovesu.gr είναι κατά προσέγγιση.

4. Υποχρεώσεις του χρήστη

Είστε υπεύθυνοι για την επιλογή προϊόντος και την καταλληλότητά του για τους σκοπούς σας.

5. Newsletters

Τα newsletters τα οποία λαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης του site με την εγγραφή του στη λίστα παραληπτών (mailing list) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του aloelovesu.gr και ως εκ τούτου προστατεύονται από της σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων. Το aloelovesu.gr διατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στη λίστα παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές. εκτός αν ο παραλήπτης δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.

6. Τροποποίηση των όρων

Το aloelovesu.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους χρήσης του site aloelovesu.gr και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.