Η Δύναμη της Αλόης

Ανακαλύψτε τη δύναμη της Αloe Vera. Από το Φυτό. Στο Προϊόν. Σε Εσάς. Γνωρίστε τους ανθρώπους, περιηγηθείτε στις εκτάσεις της Aλόης και δείτε όλα τα στάδια παραγωγής που κάνουν την Αλόη της Forever, την καλύτερη στον κόσμο!


Aloe Barbadensis Miller. Μπορεί να είναι μεγάλο το όνομά της, αλλά αξίζει να τη γνωρίσετε. Υπάρχουν περίπου 400 είδη φυτών Αλόης, τα οποία ευδοκιμούν σε ξηρές περιοχές σε όλο τον κόσμο. Κάθε μία είναι ωφέλιμη με τον δικό της τρόπο, αλλά μόνο μία είναι αυτή που έχει αναγνωριστεί εδώ και χιλιετίες για τις μαγικά καταπραϋντικές της ιδιότητες… Η Aloe Barbadensis Miller: Η ψυχή του εργοστασίου Aloe Vera of America. Ως ένα από τα αρχαιότερα αναγνωρισμένα βότανα, αναφορές σε αυτό το φυτό υπάρχουν σε πήλινες κατασκευές των Σουμέριων από το 2200 π. Χ. Η Αλόη Βέρα έχει υμνηθεί κατά τη διάρκεια της ιστορίας για τις φυσικά καταπραϋντικές, επουλωτικές και ενυδατικές της ιδιότητες. Είναι γνωστό ότι καταπραΰνει μικρά εγκαύματα, θρέφει και ενυδατώνει την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, ενώ, επίσης, βοηθά στη φυσική ανάπλαση της επιδερμίδας. Με τη βοήθεια της επιστήμης, με καινοτομία και με αφοσιωμένη ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξης, το εργοστάσιο Aloe Vera of America έχει αφοσιωθεί στο να προσφέρει κατευθείαν σε εσάς την καλύτερη μορφή της Αλόης Βέρα.

Ντόπιοι Αγρότες

Στην Forever Living Products έχουμε καλλιεργήσει τη νοοτροπία της επιτυχίας, η οποία βασίζεται στη δέσμευσή μας να βελτιώσουμε τη ζωή των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας και να μην ξεχάσουμε ποτέ αυτούς που συμβάλουν για να γίνει εφικτό. Απασχολούμε ντόπιους αγρότες, παρέχοντάς τους άριστες συνθήκες εργασίας. Η σταθερή εργασία και ο σταθερός μισθός είναι συχνά ο λόγος που οι άνθρωποι σε άλλες πόλεις ζηλεύουν τους εργαζόμενους αυτούς.

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Από τη σπορά ως τη συγκομιδή, τα φυτά της Αλόης μας έχουν καλλιεργηθεί με την ίδια προσοχή και φροντίδα και σύμφωνα με τα πρότυπα που έχουν τεθεί σε κάθε ένα από τα τελικά προϊόντα μας. Οι αγρότες μας συλλέγουν την Αλόη με το χέρι, με ιδιαίτερη φροντίδα. Τα φύλλα φιλετάρονται προσεκτικά μέσα σε λίγες ώρες, ώστε να έχετε το πιο αγνό και φρέσκο ζελέ Αλόης Βέρα, ζωντανό, με όλες τις ιδιότητές του.

 φρέσκο ζελέ Αλόης Βέρα

  

ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Όταν φθάνει η στιγμή του ελέγχου και της επεξεργασίας της φυσικά καλλιεργημένης Αλόης μας, τίποτα δεν την ξεπερνά στον ποιοτικό έλεγχο. Όπως οι προσεκτικοί σεφ στην κουζίνα, που επιλέγουν τα πιο εκλεκτά υλικά για να βάλουν στον πάγκο τους ..Οι υπερσύχρονες εγκαταστάσεις μας μάς επιτρέπουν να σφραγίσουμε τη φρεσκάδα σε λίγες ώρες από τη συγκομιδή, ώστε να μπορεί να μεταφερθεί στα εργαστήρια που δημιουργούνται τα προϊόντα σε άριστη μορφή.

ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Οι πρώτες ύλες μπορεί να ποικίλουν έως 500% ανάλογα με τον τρόπο συγκομιδής, το κλίμα, την εποχή και τις συνθήκες αποθήκευσης. Με όλα αυτά που κάνουμε για να διασφαλίσουμε την ποιότητα της Αλόης που έχει συλλεχθεί, τα φύλλα επεξεργάζονται και αποστέλλονται μέσα σε λίγες ώρες, ώστε να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνετε το πιο αγνό και φρέσκο ζελέ Αλόης Βέρα, όπως ήταν από τη φύση, με όλες τις ιδιότητές του.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Το ενεργειακό αποτύπωμα της Forever Living Products έχει μια θετική επίδραση στο περιβάλλον μιας και 20 μόνο φυτά αλόης είναι ισοδύναμα με την αποτελεσματικότητα της μετατροπής σε οξυγόνο, από ένα δέντρο.Με περισσότερα από 50 εκατομμύρια φυτά Αλόης στις φυτείες μας, καθαρίζουμε τη γη από 2 εκατομμύρια τόνους CO2 κάθε χρόνο! Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που εκθειάζουν την περιβαλλοντολογική τους συνείδηση προκειμένου να συμβαδίσουν με τις τάσεις που επικρατούν σχετικά με το περιβάλλον, η Forever Living αξιολογεί συνεχώς τις πρακτικές που ακολουθεί ώστε να τις βελτιώνει σε τακτική βάση.